25 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı

25 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı
25 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı mı? Ağlama Anne mi, Bir Litre Gözyaşı mı, Savaşçı mı, Elimi Bırakma mı? O Ses Türkiye mi, reytinglerde birinci dün akşam itibariyle cevap bulmuş oldu. 

25 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı mı! Diziseverler Ağlama Anne mi, Bir Litre Gözyaşı mı, Savaşçı mı, Elimi Bırakma mı hangisi reytinglerde birinci oldu diziciler izledikleri dizinin puanını merak ediyor. Ayrıca TV8'de O Ses Türkiye'nin yeni bölümü de vardı. Bilindiği üzere Türk dizi ve programlar için en önemli unsurlardan biri de reytingdir. Reyting dizilerin kaderini belirlemektedir.

25 KASIM 2018 REYTİNG SONUÇLARI

Total'de; Savaşçı dizisi birinci sırada yer alırken, O Ses Türkiye ikinci sırada yer aldı. Üçüncülüğü ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu oldu. Beşinci sırada Elimi Bırakma, Yedinci sırada Ağlama Anne, onikinci sırada ise Bir Litre Gözyaşı dizisi yer aldı.

AB'de ise; O Ses Türkiye birinci sırada yer alırken, Elimi Bırakma ikinci sırada yer aldı. Savaşçı ise dördü sırada oldu. Bir Litre Gözyaşı dokuzuncu sırada, Ağlama Anne ise onuncu sırada yer aldı.

REYTİNG NASIL ÖLÇÜLÜYOR

Televizyon dünyası için hayati önem taşıyan reyting ölçümleri belirlenen denkler aracılığı ile yapılır. Denekler, reyting şirketine yapılan başvurular arasından seçiliyor ve daha sonra deneklerin evine ölçümde kullanılacak cihazlar yerleştirilir. Denekler bu iş karşılığında ufak hediyeler alırlar fakat bu hediyelerin yüklü bir ücreti olmamalıdır.

Seçilen ailede her bireyin bir numarası bulunuyor. Televizyonu izleyen deneklerin kendi numaralarına tıklıyorlar. Bu sayede izlenilen programın reytingi artmış oluyor. Tüm deneklerin oyları ve izleme oranlarının hesaplanmasıyla genel reyting oranları ortaya çıkıyor.