28 Ekim eczaneler açık mı? Perşembe günü eczaneler çalışıyor mu?

28 Ekim eczaneler açık mı? Perşembe günü eczaneler çalışıyor mu?
28 Ekim 2021 eczaneler açık mı sorusu gündemde. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle Cuma günü kapalı olacak eczanelerin Perşembe çalışma saatleri merak edilmekte. Peki, 28 Ekim Perşembe öğleden sonra eczaneler çalışıyor mu?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cuma günü eczaneler kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet veremeyecek. Bu nedenle 28 Ekim Perşembe gününde eczanelerde işlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar öğleden sonra eczanelerin çalışıp çalışmadığını merak etmektedir.

28 Ekim eczaneler öğleden sonra açık mı?

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayram olduğundan resmi tatil, 28 Ekim günü saat 13.00''ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

Eczaneler, 28 Ekim 2021 Perşembe gününde yarım gün açık olacağından öğleden sonra eczanelerde işi olan vatandaşlar bölgelerinde bulunan nöbetçi eczaneler listelerini takip ederek işlemlerine devam edebilecekler. 1 Kasım 2021 Pazartesi itibarı ile de eczaneler normal çalışma saatlerini sürdürecekler.