29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banka ve PTT açık mı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banka ve PTT açık mı
29 Ekim Pazartesi PTT ve Bankalar açık mı değil mi? sorusu binlerce vatandaşın en merak ettikleri arasında yer aldı. Son dakika gelen bilgilere göre PTT, banka eft işlemi oluyor mu olmuyor mu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banka ve PTT açık mı

29 Ekim Pazartesi Cumhuriyet Bayramı'na saatler kala binlerce kişi PTT, bankalar açık mı değil mi merak ediyor aynı zamanda banka eft işlemleri yapılıyor mu? Cumhuriyet'in ilan edildiği gün olan 29 Ekim Türkiye'de resmi tatillerden birisidir. Buna göre PTT ve bankalarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar ne yapacak? Haber sitemiz, takip ederek öğrenebilirsiniz. 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkındaki Kanun'un 1. maddesinde "1923 yılında Cumhuriyet'in ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder." denilmektedir. PTT Kargo, özel kargo şirketleri, bankalar, vergi daireleri, okullar, nüfus müdürlükleri kısacası tüm kamu kurumları kapalı olacak ve işlemlerini halletmek isteyenler 30 Ekim salı günü halledebilecek. Yapılan açıklamaya göre eczaneler nöbetçi usulü çalışmaya devam edecek

29 EKİM'DE BANKALAR AÇIK MI

PTT Kargo, özel kargo şirketleri, bankalar, vergi daireleri, okullar, nüfus müdürlükleri kısacası tüm kamu kurumları kapalı olacak ve işlemlerini halletmek isteyenler 30 Ekim salı günü halledebilecek. Yapılan açıklamaya göre eczaneler nöbetçi usulü çalışmaya devam edecek.

29 EKİM'DE PTT AÇIK MI

29 Ekim'de bankalar açık değil. EFT / Havale işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler ertesi güne devredilecek. 
Bankalar bazı durumlar harici hafta içleri çalışmaktadırlar. Bankalar hafta sonları kapalıdır. Bunun yanında resmi tatil günlerinde de kapalıdırlar. Saati : saat 17:30’da kapanıyor.

29 EKİM'DE OKULLAR TATİL Mİ-TIKLA

29 EKİM'DE ÜNİVERSİTELER TATİL OLACAK MI?

Üniversiteler, kamu kurumları ve okulların tatil olacağı bu günde, yurt genelinde birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirilecek. 

İlgili Haberler