3 dil bilen eski bakanın oğlu bakkal dükkânı açtı. Ekonomi okudu işsiz kaldı

3 dil bilen eski bakanın oğlu bakkal dükkânı açtı. Ekonomi okudu işsiz kaldı
3 dil bilen eski bakanın oğlu bakkal dükkanı açtı. Eski bakanlardan Hamdi Üçpınarlar’ın oğlu eğitimi Bulgaristan’da tamamlamıştı.

TEKZİP METNİ

05.06.2023 tarihinde https://www.yenicaggazetesi.com.tr/3-dil-bilen-eski-bakanin-oglu-bakkal-dukkani-acti-ekonomi-okudu-issiz-kaldi-673256h.htm URL adresinden yapılan yayın 2017 yılı Mart ayında o günün fiili durumuna uygun şekilde yayınlanmış eski bir haber olup, beş yıl sonra bu haber aynen yayınlanmıştır.

Müvekkil 2017 yılındaki ticari faaliyetlerini sonlandırmış ve 05.05.2018 tarihinden itibaren BASIN İLAN KURUMU'nda çalışmaya başlamış ve halen de çalışmaktadır. Haber yapılırken Müvekkilin hali hazırdaki iş durumu araştırılmamış ve eski bir haber gerçeğe aykırı şekilde mükerrer olarak yayınlanmıştır.

Maddi gerçeğe aykırı üstelik de mükerrer içerikli haber nedeni ile Müvekkilin her türlü yasal hakkı saklıdır.

MEHMET MENDERES ÜÇPINARLAR

Vekili

Av.Demet USLU

Tansu Çiller’in Başbakanlığı döneminde Çevre Bakanlığı yapan Hamdi Üçpınlarlar’ın oğlu iş bulamadığı için bakkal dükkanı açtı. Üniversiteyi Bulgaristan’da okuyan Menderes Üçpınarlar üç dil biliyordu. Üçpınarlar’ın daha önce de sosyete pazarında kıyafet sattığı öğrenildi.

fx29ujiwyaipml5.jpg

Eski Bakan Hamdi Üçpınarlar Süleyman Demirel’in kurduğu Doğru Yol Partisi’nin kurucuları arasında yer almıştı.

Eski Bakan Üçpınarlar’ın oğlunun iş bulamadığı için bakkal dükkanı açması sosyal medyada gündem oldu. Yapılan paylaşımlarda Eski Bakan Üçpınarlar’ın oğlu için torpil istemediğine vurgu yapıldı.

İlgili Haberler