4 hastanenin kapatılmasına neden olan şehir hastanesini su bastı

4 hastanenin kapatılmasına neden olan şehir hastanesini su bastı
Bursa'da yapılan şehir hastanesi için şehirdeki 4 farklı hastanenin kapatılması tepkilere neden olurken, söz konusu şehir hastanesinde ortaya çıkan görüntüler "pes" dedirtti.

Bursa'da yapılan şehir hastanesi tepkilere neden olmuş, söz konusu hastane için şehirdeki 4 farklı hastanenin kapatılmasına vatandaş ve muhalefetten eleştiri sesleri yükselmişti.

Tüm bu tepkilere rağmen yapılan hastaneden medyaya yansıyan bir görüntü ise, hastanenin hangi şartlarda yapıldığını gözler önüne serdi.

İktidarın Yap-İşlet-Devret yöntemi ile ticaret haneye çevirdiği hastanelerden bir olan Bursa Şehir Hastanesi'nin teslim tarihinde 15 gün önce açılması için yapılan dikkatsiz işçilik sonucu hastanesi su bastığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada yansıyan görüntüleri paylaşan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise, "Uğruna şehir içindeki hastanelerin kapatıldığı, 399,5 milyon dolar harcanarak yapıldığı iddia edilen ve 15 gün önce hizmete açılan Bursa Şehir Hastanesini su bastı. Amaç hizmet değil de rant olunca sonuç bu oluyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler