"4 yıl PKK ile savaştım. 'Hayır' diyorum. Kimse bana terörist diyemez"

"4 yıl PKK ile savaştım. 'Hayır' diyorum. Kimse bana terörist diyemez"
Balyoz davasında cezaevinde yatan emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Binali Yıldırım'ın 'hayırcı'lara yaptığı yakıştırmaya çok sert tepki göstererek, "Ben 4 yıl PKK ile savaştım. 'Hayır' diyorum diye kimse bana terörist diyemez" dedi.

Balyoz mağduru Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, 'Teröristler Hayır diyor, biz evet diyoruz' diyen Başbakan Binali Yıldırım ve yandaş medyaya çok sert yanıt verdi.

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in sunduğu "Karşıt Görüş" programında referandum sürecinde Başbakan Binali Yıldırım'ın söylediği ve havuz medyasının da günlerdir propagandasını yaptığı "PKK, FETÖ, DHKP-C... Teröristler 'Hayır' diyor, biz o yüzden 'Evet' diyoruz" şeklindeki sözleri masaya yatırıdı.

4 YIL PKK İLE SAVAŞTIM, 'HAYIR' DİYORUM, KİMSE BANA TERÖRİST DİYEMEZ

Binali Yıldırım'ın ‘Hayır’cılara bakın ona göre kararınızı verin” sözlerine tepki gösteren Yavuz, “PKK, teröristler aynı saftalar vs. falan söylemleri çok irite edici ve ahlak  dışı. Ben hayır diyorum. Bu insanlar PKK ile görüşürken ben 4 yıl dağda taşta PKK ile savaştım. Bu adamlar FETÖ ile işbirliği yaparken ben FETÖ’den hapis yattım. Şimdi hayır diyorum. Kimse bana hain damgası vuramaz” dedi.

İlgili Haberler