Depremin en acı hikayelerinden biri Osmaniye'de yaşandı. 40 yıllık aşk 4 gün sürdü

Depremin en acı hikayelerinden biri Osmaniye'de yaşandı. 40 yıllık aşk 4 gün sürdü
Gazeteci Burhan Akdağ, 2 Şubat’ta lise aşkıyla evlendiğini açıklayan Osmaniye, Düziçi 4. Noteri emekli Hakim Ahmet Vedat Serin’in eşi ve çocuğuyla birlikte depremde hayatını kaybettiğini paylaştı...

Gazeteci Burhan Akdağ paylaştı

Kahramanmaraş''ta gerçekleşen ve 10 ili birden etkileyen deprem sonrası acı haberler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Gazeteci Burhan Akdağ 2 Şubat’ta lise aşkıyla evlendiğini açıklayan Osmaniye, Düziçi 4. Noteri emekli Hakim Ahmet Vedat Serin’in eşi ve çocuğuyla depremde hayatını kaybettiğini paylaştı.

Burhan Akdağ yürek burkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

40 YILLIK AŞK 4 GÜN SÜRDÜ

Osmaniye, Düziçi 4. Noteri emekli Hakim Ahmet Vedat Serin 2 şubatta arkadaşlarının bulunduğu whatsapp gurubuna “GÜNAYDIN ARKADAŞLAR . YÜKSEL KADAR DEĞİL AMA BU GÜNÜN EN GENCİ BENİM, BUGÜN LİSE AŞKIMLA EVLENİYORUM.” Diyerek mesaj attı.

Bu mesaja yakın arkadaşı Kemal Hanağası  “AHMET 35- 40 YıL BOYUNCA KURT SABRIYLA BEKLEMEK. AŞK BUDUR İŞTE. EN GENCİMİZ, YÜREĞİ TEMİZ ADAM.  DÜĞÜNE ÇAĞIR GELELİM diyerek cevap yazdı.

2 Şubat’ta nikah memuruna evet diyen Ahmet Vedat SERİN, eşi Ülkü Alçı bir kaç gün sonra, 6 şubat sabaha karşı bölgede yaşanan depremde çocukları Mert Serin ile birlikte enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler. MEKANLARI CENNET OLSUN.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler