48 yaşındaki AKP'li başkan sıram geldi diyerek aşı oldu. Başhekim bizzat makamına geldi

48 yaşındaki AKP'li başkan sıram geldi diyerek aşı oldu. Başhekim bizzat makamına geldi
Çorum 'da AKP'li Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, korona virüs aşısını başkanlık makamında yaptırdı. Aşısını Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi'ne yaptıran 48 yaşındaki Yıldırım önceki ay koronaya yakalandığını açıklamıştı.

Çorum Oğuzlar İlçe Belediye Başkanı AKP''li Muzaffer Yıldırım, makamında korona virüs aşısı yaptırdı. 48 yaşındaki Yıldırım''ın aşısını Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Feyza Betül Yıldız ile beraberindeki sağlık personeli Murat Karaman yaptı.

Geçen ay koronaya yakalandığını duyuran Oğuzlar İlçe Belediye Başkanı Yıldırım, dün Oğuzlar Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Feyza Betül Yıldız ve bir sağlık görevlisini başkanlık makamına çağırttırıp aşı yaptırması tepki topladı.

"BUNU SOSYAL MEDYASINDAN UTANMADAN PAYLAŞIYOR"

Başhekim ve personelinin belediyeye giderek başkanlık makamında yaptıkları aşı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu. 

Yıldırım''a tepki gösteren DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Oğuz Vargeloğlu, “25 Ekim 1972 doğumlu olması ve Covid geçirmesine rağmen AKP’li Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ‘sıram geldi’ diye aşı oluyor ve bunu sosyal medyasından utanmadan paylaşıyor… 60 yaş üstü vatandaşımız aşı olamazken bu zat neden oluyor? Bu muhteremin özelliği ne de makamında aşı oluyor?” ifadelerini kullandı.