5 bakanlıkta görevden alma ve atama kararları

5 bakanlıkta görevden alma ve atama kararları
5 bakanlıkta gerçekleşen üst düzey görevden alma ve atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı''nın üst düzey kadrolarına ilişkin görevden alma ve atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı.

Söz konusu kararlara göre;

–Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevinden alındı. Ecel’in yerine Eyyüp Karahan atandı.

– Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda açık bulunan Yüksek Fen Kurulu üyeliğine Meral Ertan Bulut getirildi.

– Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda açık bulunan Bitlis, Sinop ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine ise Doğan Yorulmaz, Salih Livaoğlu ile Bekir Çelen atandı.

– Milli Eğitim Bakanlığı’nda açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Murat İlikhan getirildi.

– Milli Eğitim Bakanlığı’nda açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne Burçkin Dal atandı.

– Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Müşavirliği görevine Selçuk Çebi atandı.

– Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Osman Savaş getirildi.

– Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevinden alındı. Yine aynı Bakanlık bünyesinde açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Volkan Koç atandı.

– Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı’na ise Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak atandı.