"En çok Sörloth zorladı"

"En çok Sörloth zorladı"
Kasımpaşa’nın tecrübeli kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Spor Toto Süper Lig’de kendisini en çok zorlayan forvetin Trabzonspor’un eski oyuncusu Alexander Sörloth olduğunu söyledi. Taşkıran, Rüştü Reçber'i örnek aldığını da kaydeti.

Kasımpaşa’nın deneyimli file bekçisi Ertuğrul Taşkıran, kariyeri, Süper Lig’de görev alan genç kaleciler ve birçok konuyla ilgili İHA''ya açıklamalarda bulundu.

“Büyük takımdan puan aldığında farklı bir hava oluşuyor”

5 maçlık galibiyet serisine kadar yaşadıkları inişli çıkışlı grafiği değerlendirerek sözlerine başlayan 32 yaşındaki eldiven, “Sezon başladığında geçen sezondan ders alıp başladık. Çünkü geçen sezonun sonuna doğru iyi bir grafik yakalamıştık. Eğer onu yakalamasaydık sıkıntı yaşayacaktık son haftalarda. Bu doğrultuda iyi oyuncular da katıldı aramıza ama takım oyununda istediğimiz istikrarı yakalayamadık.

Bu da sonuçlara yansıdı ama oyundan vazgeçmedik. Hiçbir oyunu bırakarak, farklı mağlubiyet alarak kaybetmedik. İstikrarlı bir oyunumuz vardı ama sonuca yansıtamadık. Nitekim hoca değişiklikleri de oldu bu doğrultuda. Bazı maçlarda çok iyi oyunlar sergiledik. Galibiyet alabileceğimiz maçlarda bazen özgüven eksikliği, bazen bireysel hatalar ile sonuçlar alamadık.

Haftalar çok çabuk geçti. Nitekim çok az galibiyet adlık, Giresun ve Malatya maçı var galip ayrıldığımız. O doğrultuda aradaki maçların hepsinde ben oynadım. Malatya maçında alt adalemden bir sakatlık yaşadım.

20. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldım. O maçtan sonra 6-7 maç oynayamadım. 5 haftası sakat geçti, 2 haftası da yedek oturdum. Sonrasında tekrar fırsat geldi ve takımın yükselişiyle beraber güzel bir grafik çıktı ortaya. Bütün arkadaşlarım oynayan oynamayan herkes çok mutlu. Güzel bir ortam yakaladık” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler