510 HP’lik Giulia ilkbaharda türkiye’de!

510 HP’lik Giulia ilkbaharda türkiye’de!
Alfa Romeo Giulia; yırtıcı tasarımı, yenilenen logosu, arkadan itişli altyapısı, kusursuz ağırlık dağılımı ve Ferrari teknolojisi taşıyan motoruyla otomobil severleri cezbetmeyi başarıyor

2015’te kuruluşunun 105. yıl dönümünü kutlayan İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun lüks orta sınıfta yer alan yeni temsilcisi Giulia’nın en performanslı versiyonu, Alfa Romeo Giulia, önümüzdeki aylarda Türkiye’de de satışa sunulacak. Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, “Karbon seramik fren balataları ile ultra hafif karbon fiber sportif koltuklarla donatılan 510 HP’likFerrari teknolojili çok özel spor modeli Alfa  Romeo Giulia Quadrifoglio’yu, bu yılın 2. çeyreğinde ülkemizde satışa sunmayı hedefliyoruz” dedi. Bu ay üretimi başlayacak olan Alfa Romeo Giulia model ailesinin spor versiyonu Giulia Quadrifoglio, uluslararası nitelikteki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin karşısına çıkarak ilgi odağı olmuştu.

‘Saldırmaya hazır kedi’

Aracın profilinden doğarak otomotiv tarihinin en ünlü ve tanınmış tasarım öğelerinden biri olan yonca biçimli efsanevi burun kısmına doğru uzayan keskin bir çizgiye sahip en performanslı Alfa Romeo Giulia’nın, saldırmaya hazır büyük bir kediyi andıran görünümü dikkat çekiyor. 50/50 ağırlık dengesi ve arkadan çekiş sistemi Alfa Romeo’nun en önemli özelliklerini oluştururken, ağırlığı kusursuz bir şekilde dengelemek için, motor ve mekanik parçalar iki aks arasında sıralanmış bulunuyor.