3 ilde uyuşturucu operasyonu

3 ilde uyuşturucu operasyonu
3 ilde uyuşturucu operasyonu

Kırklareli merkezli soruşturma kapsamında Edirne ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si

Kırklareli merkezli soruşturma kapsamında Edirne ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.

 

Uyuşturucu kaçakçılığına yönelik Kırklareli merkezli yürütülen soruşturma kapsamında, Kırklareli, Edirne ve
İstanbul'da gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. Kırklareli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında, Kırklareli, Edirne ve İstanbul'da gözaltına alınan 12 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si "uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak" suçundan tutuklanırken, diğer 6 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırklareli, Edirne ve İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 9 kilogram esrar, 5 gram kokain, 108 adet bonzai, 100 adet ecstasy hap, 115 gram kenevir ele geçirirken, 12 kişiyi gözaltına almıştı.