64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil 24 yaşındaki sevgilisiyle görüntülendi

64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil 24 yaşındaki sevgilisiyle görüntülendi
Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı. Erbil, her hafta sonu genç sevgilisini görmeye Belarus’a gidiyor.

Sunucu olarak 3 yıl sonra sahneye çıktı

Hürriyet''in haberine göre, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, hafta sonunu Belarus’ta geçirdi.

Hastalığından dolayı yaklaşık 3 yıldır sahneye çıkamayan Mali, ilk kez Serkan Kaya ile sahneye çıktı. Ünlü şovmen, eski sahne şovu performanslarından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.

''Mali'', yaptığı esprilerle salondaki davetlilerin yanı sıra sahnedeki şarkıcı Serkan Kaya ve orkestrasını da gülmekten kırıp geçirdi.

Erbil''in 24 yaşındaki genç sevgilisi de seyirciler arasındaydı. Ünlü komedyen 1 aydır aşk yaşadığı Kristina ile ilk kez görüntülendi.

64 yaşındaki Erbil''in Belarus''ta yaşayan, 24 yaşındaki Türkmenistanlı Kristina ile yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. Çiftin, bir yolculuk sırasında uçakta tanıştığı öğrenildi.

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve 235 gün yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018''de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği ''kaçış sendromu'' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

4 KEZ EVLENDİ

Mehmet Ali Erbil, bugüne kadar 4 kez nikah masasına oturdu.

İlk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapan Erbil''in evliliği 4 yıl sürdü. Bu beraberlikten kızı Sezin dünyaya geldi.

Ardından kendisi gibi oyuncu olan Nergis Kumbasar ile dünya evine girdi. Ünlü şovmenin bu ilişkisinden de Yasmin dünyaya geldi.
Mehmet Ali Erbil, ardından 2001-2003 yılları arasında Sedef Altıntaş ile birliktelik yaşadı.

Oyuncu, son evliliğini ise Tuğba Coşkun ile gerçekleştirdi. Erbil''in bu evliliğinden de Ali Sadi dünyaya geldi.

 

İlgili Haberler