Elon Musk Mars'tan vazgeçti koloniyi dünyaya kuracak: Müdüründen ikizleri ortaya çıktı

Elon Musk Mars'tan vazgeçti koloniyi dünyaya kuracak: Müdüründen ikizleri ortaya çıktı
Elon Musk'ın, üst düzey bir yönetici olan Shivon Zilis'ten ikiz çocukları olduğu ortaya çıktı. Gizli tutulan ikiz çocuklarla birlikte Elon Musk'ın çocuk sayısı, yediden dokuza yükselmiş oldu. Durum anne Zilis'in çocuklarına Musk'ın soyadını almaya çalışmasıyla ortaya çıktı.

Insider tarafından yayınlanan bir habere göre, Elon Musk ve üst düzey yöneticilerinden biri arasında yaşanan ilişki sonucunda, Kasım ayında, gizli bir şekilde ikizleri doğdu. Bu durum, anne Zilis''in, çocuklarının soyadını Musk olarak değiştirmek için mahkemeye yaptığı başvuru ile ortaya çıktı.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ve Musk’ın özel nöroteknoloji firması Neuralink’in operasyonlar ve özel projeler direktörü Shivon Zilis’in imzasını taşıyan bu başvuru, Teksas’ta Mayıs ayında bir yargıç tarafından onaylandı. 36 yaşındaki Zilis''in, daha önce Tesla’da CEO ofisinde proje direktörü olarak çalışıyordu.

İlişkilerinin ne zaman başladığı ve bittiği şu an için belli değil. Daha önceden San Francisco’da yaşayan Zilis, Insider’ın bildirdiğine göre ikizlerin doğumundan yaklaşık üç ay önce Austin’de bir ev satın aldı. Insider’ın bildirdiğine göre büyük kısmı gizli olan isim değiştirme başvurusunda bu adres hem Musk’ın hem de Zilis’in olarak belirtiliyor.

Musk ve Zilis konu hakkında açıklama yapmadı. 51 yaşındaki Musk’ın, ikizlerle birlikte çocuk sayısı da dokuza çıkmış oldu.

İlgili Haberler