A Milli Basketbol Takımı'nın rakibi Hırvatistan. Potada 966. milli mesai

A Milli Basketbol Takımı'nın rakibi Hırvatistan. Potada 966. milli mesai
2022 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2022) Elemeleri D Grubu'nda, A Milli Erkek Basketbol Takımı ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 19.0'da başlayacak.

 A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 2022 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2022) Elemeleri D Grubu 3.maçında yarın Hırvatistan ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

DİĞER MAÇLAR DA SİNAN ERDEM'DE

A Milli Takım'ın Hırvatistan'ın yanı sıra İsveç ve Hollanda ile yer aldığı gruptaki üçüncü ve dördüncü maçlar, yeni tip koronvirüs salgını nedeniyle İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye ile Hırvatistan arasındaki karşılaşma 27 Kasım Cuma akşamı saat 19.00'da başlayacak. Heyecan dolu bu müsabaka NTV kanalından yayınlanacak.

PAZAR GÜNÜ HOLLANDA MAÇI VAR

A Milli Takım, gruptaki dördüncü maçını ise 29 Kasım Pazar günü saat 17.00'de Hollanda ile yapacak. Grupta aynı gün saat 20.00'de ise İsveç-Hırvatistan müsabakası oynanacak.

Ay-yıldızlı takım, gruptaki ilk maçında Hollanda'ya 72-65, ikinci maçında da İsveç'e 87-80 yenildi.

Gruptaki ilk iki maçını kazanan Hırvatistan liderlik koltuğunda otururken, birer galibiyetleri olan Hollanda ve İsveç ise iki ve üçüncü sırada yer alıyor. Galibiyeti olmayan A Milli Takım ise son sırada bulunuyor.

 

İlgili Haberler