A Milli Takım farklı skorla kazanmak için sahaya çıkıyor

A Milli Takım farklı skorla kazanmak için sahaya çıkıyor
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu maçında Cebelitarık'ı konuk edecek. Saat 20.00'deki kritik mücadele TRT 1'den naklen yayımlanacak.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu''nda Türkiye, çok kritik bir maça çıkıyor. A Milli Futbol Takımı, dokuzuncu hafta maçında Cebelitarık''ı konuk ediyor.

Averaj açısından büyük önem arz eden mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı''nda oynanacak. Saat 20.00''de başlayacak ve TRT 1''den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Ukrayna Futbol Federasyonundan hakem Serhiy Boiko düdük çalacak. Boiko''nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Volodymyr Volodin ve Viktor Nyzhnyk yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Viktor Kopiievskyi olacak.

PLAY OFF İDDİASI SÜRÜYOR

G Grubu''nda Hollanda 19 puanla lider durumda bulunurken, 17 puana sahip Norveç ikinci, Türkiye ise 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubu lider bitiren ekip Dünya Kupası''na doğrudan katılırken, grup ikincisi ise play-off oynama hakkı elde edecek.

Ay-yıldızlı ekip, Cebelitarık mücadelesinden sonra Karadağ ile 16 Kasım Salı günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla grup maçlarını tamamlayacak. Grup lideri Hollanda yarın deplasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelirken, Norveç aynı gün sahasında Letonya''yı konuk edecek. Grubun son hafta maçında ise Hollanda ile Norveç, Amsterdam''da karşı karşıya gelecek.

AVERAJ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

Milli takım, Cebelitarık karşısında farklı galip gelerek averajını da iyi duruma getirmek istiyor. Ay-yıldızlı ekip, Norveç''in 5 gol averaj gerisinde bulunuyor. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından puan eşitliği durumunda, genel averaja bakılacak.

TÜRKİYE – CEBELİTARIK MUHTEMEL 11’LER:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Berat, Orkun, Hakan, Kerem, Halil, Burak

Cebelitarık: Banda, Bosio, Wiseman, R. Chipolina, Olivero, J. Chipolina, Walker, Ronan, Torilla, Valarino, Styche

A Milli Takım''da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Ozan Tufan bu maçta görev yapamayacaklar