Muhabir çıplak röportaj yaptı!

Muhabir çıplak röportaj yaptı!
ABD'li eski model ve televizyon sunucusu Jenny Scordamaglia ara ara dekolteleriyle gündeme düşüyor. Muhabirlik kariyerine devam eden sunucu röportajları sırasında derin dekolte ile karşımıza çıkıyor. Her röportajı kısa sürede sosyal medyada gündeme oturan muhabir benzer görüntülerle tekrar gündeme damga vurdu. Daha önce çıplak röportajlar yapan muhabir derin dekoltesi ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Muhabir Jenny Scordamaglia yeni dekoltesi ile gündeme oturdu

TEKNOLOJİOKU''da yer alan habere göre, Her röportajı kısa sürede sosyal medyada gündeme oturan muhabir benzer görüntülerle tekrar gündeme damga vurdu. Daha önce çıplak röportajlar yapan muhabir derin dekoltesi ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

ÇIPLAK RÖPORTAJLAR YAPAN MUHABİR TEKRAR GÜNDEMDE

Röportajları her ne kadar izlense de gündeme gelmek için buna ihtiyacı olup olmadığı da sosyal medya kullanıcılarının sorduğu sorular arasında karşımıza çıkıyor. İnternet oldukça ilginç bir yer haline gelmiş durumda. Her gün farklı bir şey ile karşılaşıyoruz ancak hala gördüğümüz şeyler bizi şaşırtıyor.

Canlı yayında giydiği dekolte ile tekrar gündeme gelen muhabir 33 yaşında. Yaptığı röportajlarla ünlü olan kadın neredeyse her yayınında dekoltesi ile sosyal medyada direkt gündem oluyor. Her yayına derin dekolte ile katılmasıyla tanınan muhabir için bu durum imza niteliğinde olmuş diyebiliriz.

Daha önce giydiği gömleğin önünün yanlışlıkla açılmasıyla da gündeme oturan muhabir bunları kasten mi yapıyor sorusunu soranlar da var. Ancak durum ne olursa olsun röportajları izlenme rekorları kırıyor ve neticede başarılı muhabirlik hayatına devam ediyor.