Abdulkadir Selvi Erdoğan'a yaranayım derken muhalefete Erdoğan’a seçimi kaybettirmenin yolunu yazdı

Abdulkadir Selvi Erdoğan'a yaranayım derken muhalefete Erdoğan’a seçimi kaybettirmenin yolunu yazdı
AKP’ye yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi, muhalefete iktidara seçimi nasıl kaybettirebileceğinin yolunu gösterdi. Selvi, “Millet belirsizliğe oy vermez. Toplumun refahını arttıracak güçlü bir ekonomi programı ortaya koyup kitleleri buna inandırabilseler o zaman siz heyecanı görün. Millet umuda oy verir...” diye yazdı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısının bir bölümüne “Kitleler ekonomiye bakar" ara başlığını attı. Halkın nabzının ölçüldüğü anketlerde vatandaşın en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğu ortaya koyulurken hükümete yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi’nin de bu gerçeği görmüş olması dikkat çekti.

MİLLET İTTİFAKI ERDOĞAN’A SEÇİMİ NASIL KAYBETTİR
Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı’nın da seçimi kazanmasının yolunun ekonomiden geçtiğini belirtirken adeta muhalefete de yol gösterdi. Selvi yazısının bir bölümünde AKP hükümetinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın ülkeyi sürüklediği ekonomik, siyasi ve sosyal çıkmazlar karşısında birleşen 6 muhalefet partisinin hatalarından bahsederken “millet belirsizliğe oy vermez. Toplumun refahını arttıracak güçlü bir ekonomi programı ortaya koyup kitleleri buna inandırabilseler o zaman siz heyecanı görün. Millet umuda oy verir...” diye yazdı.

İlgili Haberler