Abdullah Avcı 4 oyuncunun biletini kesti!

Abdullah Avcı 4 oyuncunun biletini kesti!
Beşiktaş’ta ara transfer öncesi takımdan ayrılacak oyuncular netlik kazanıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, 4 oyuncunun takımdan ayrılmasını isterken, Talisca’nın takıma dönüşü yeniden gündeme geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, devre arasında 4 oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verdi. Avcı, devre arasında Lens, Oğuzhan, Ljajic ve Roco’nun takımdan ayrılmasını istediğini yönetime bildirdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın da ilk planları arasında yer almayan Oğuzhan Özyakup'a Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Krasnodar talip oldu. Siyah-beyazlı takımın, Denizlispor ile oynadığı maçta Oğuzhan Özyakup'u izlemek için İstanbul'a gelen Rus kulübünün scoutları, devre arasına kadar 27 yaşındaki oyuncuyu takip edecek.

LJAJIC’İN YERİNE TALISCA

Öte yandan, sezon başında İtalya Serie A ekibi Torino’dan 6.5 milyon Euro karşılığında bonservisini alınan Adem Ljajic, Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalmıştı. Tecrübeli futbolcunun, saha içindeki etkisiz formuna ek olarak agresif bir ruh hali içerisinde bulunması sebebiyle yönetim, bu ismin biletini kesti. Beşiktaşlı idarecilerin, Ljajic’in menaceri Mirsad Türkcan ile görüşüp oyuncusuna devre arasında takım bulmasını istediği bildirildi.

Ljajic’i 30 taksitle kadrosuna katan Beşiktaş’ın, deneyimli ismin satışından gelecek parayı Çin Ligi’nde Guangzhou Evergrande forması giyen Anderson Talisca’nın transferi için kullanmayı planladığı konuşuluyor.