Abdullah Avcı istifa edecek mi?

Abdullah Avcı istifa edecek mi?
Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın aldığı istifa kararı sonrası Abdullah Avcı’nın durumu merak konusu oldu. Sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlar nedeniyle büyük tepki çeken Avcı’nın istifa edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında flaş bir açıklama yaparak görevinden istifa edeceğini açıkladı. Orman, yaptığı açıklamada “Ben bu süreci yaparken hep Beşiktaş'a faydam olsun diye yaptım, kimseyle kavga etmedim. Ettiklerimle de Beşiktaş menfaatleri için ettim. Kavgam Beşiktaş'la alakalıydı. Artık o süreçten sonra da 'Ben bu işi neden yapıyorum?' diye kendimi sorgulamaya başladım. Benim mevcudiyetimin Beşiktaş'a zarar verdiğini görüyorum. Beşiktaş'ta bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Yarın Beşiktaş yönetimini toplayacağım. Beşiktaş'taki görevimi tamamlıyorum. Ben kimseye bir kötülük yapmadım. Ne yaptıysam Beşiktaş için yaptım. Helal hoş olsun” şeklinde konuştu.

HAZIRLIK MAÇLARINDA GOL BİLE ATAMADILAR!

Siyah beyazlılarda Şenol Güneş’in Milli Takım’a gidişi sonrası teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı gelmiş ve takımda büyük bir değişim başlamıştı. Ancak sezon öncesi yapılan transferler ve Abdullah Avcı’nın sistemi tartışma konusu oldu. Sezon başlamadan önce oynanan hazırlık maçlarında gol bile atamayan Beşiktaş’ta alarm zilleri ciddi bir şekilde çalarken, sezonun başlamasıyla durumun iyiye gitmesi yönünde beklentisi olanlar da azımsanmayacak seviyedeydi.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDEKİ YENİLGİ BARDAĞI TAŞIRDI!

Ancak siyah beyazlılar Avcı yönetiminde Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 5 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda alınan 4-2’lik Slovan Bratislava yenilgisi Avcı’ya gösterilen tepkileri artırdı.

Fikret Orman’ın istifa kararı sonrası Abdullah Avcı’nın durumu merak konusu oldu. Siyah beyazlılarda yönetim kurulu olağanüstü toplanma kararı alırken, Avcı’nın takımdan istifa edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.