Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a flaş gönderme! Terim sonrası sessizliğini bozdu

Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a flaş gönderme! Terim sonrası sessizliğini bozdu
Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası takımın başına getirilen Domenec Torrent, çıktığı ilk maçta Hatayspor karşısında 4-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı camiada uzun yıllar 2. başkanlık yapan Abdurrahim Albayrak, değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray 2. Başkanı olarak 3 sezon görev yapan Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim sonrası sessizliğini bozdu. Albayrak, Twitter''da Can Tongo ve Harun Muslu''nun sohbet odasına katıldı.

Albayrak, "Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok." ifadelerini kullanarak Burak Elmas ve yönetimine göndermede bulundu.

"BİZİM BIRAKTIĞIMIZ GİBİ DEĞİL"

Albayrak''ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok. Geçen sene çok eleştirildim ama Mustafa Cengiz''i yalnız bırakamazdım. Hiç unutmam, Mustafa Başkan ameliyattan sonra narkoz etkisindeyken ''Galatasaray''da bir sorun var mı?'' diye sormuştu."

"ZENGİNLER KULÜPTEN UZAKLAŞIYOR"

"Bu kadar emek verdiğim yerden beni ihraç etmek için Disiplin Kurulu''na verdiler. Benim Galatasaray''a hâlâ borcum var. Ben Galatasaray''a aşığım. Galatasaray 2. Başkanı olarak geçen sene para bulmak için herkesi arıyordum. 150 bin dolar olan locayı sıcak para olsun diye 5 yıllığına kiraladım. Zengin Galatasaraylılar, kulüpten uzaklaşıyor."

"ÇABALIYORLAR AMA BİR ŞEYLER EKSİK"

"Burak Başkan bir şeyler yapmak istiyor, elinden geldiği kadar çabalıyor ama bir yerde bir şeyler eksik. Yönetimde olmasam da yönetime destek olmalıyız. Galatasaraylıyım diyen herkes Galatasaray''a el uzatmalı. Başka Galatasaray yok! Kasımpaşa karşılaşmasında da son sesimizle yine takımımızı destekleyeceğiz."

İlgili Haberler