Açıköğretim AÖF sınavları ne zaman başlayacak?

Açıköğretim AÖF sınavları ne zaman başlayacak?
Açıköğretim AÖF güz dönemi ilk yarı ara sınavlar ne zaman başlayacak? Cevabı belli oldu. Binlerce açıköğretim okuyan vatandaşlar bu sorunun cevabını bekliyordu. 

AÖF sınavları ne zaman başlayacak, güz dönemi sınavları hakkında detaylı bilgileri Açıköğretimden geldi. Binlerce açıktan okuyan öğrenci tarihleri büyük heyecanla bekliyordu. Dönem derslerini geçemeyen öğrenciler diğer dönemlerden ders alabilecek mi? İşte AÖF sınav tarihleri...

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN

Güz Dönemi Ara Sınavı: 24-25 Kasım 2018

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 12-13 Ocak 2018

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 13-14 Nisan 2019


2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı: 20 Temmuz 2019

AÖF SINAVINI GEÇEMEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

AÖF'te bazı değişiklikler yapıldı. Dönem derslerini geçemeyen öğrenciler diğer dönemlerden ders alabilecek mi? AÖF'te üstten ders almanın şartları neler?
Anadolu Üniversitesi AÖF sınav yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik değişikliği ile Lisans programlarında 1 inci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenci 5 inci ve 7 nci yarıyıllardan; 2 nci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenci 6 ncı ve 8 inci yarıyıllardan; 3 üncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenci 7 nci yarıyıldan; 4 üncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenci ise 8 inci yarıyıldan ders alamayan öğrenciler, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, Türk Dili I-II ve Yabancı Dil I-II derslerini alabilecek.