Acun bile şaşkınlıkla takip ediyor! Survivor'da intikam konseyi

Acun bile şaşkınlıkla takip ediyor! Survivor'da intikam konseyi
Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kazanan Cemal Can, eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın adını söyledi. Nisa ile arası çok iyi olan Cemal Can'ın kankasının adını veren Sercan Yıldırım'dan böylece intikam aldı. Sercan Yıldırım ile Nisa'nın arası iyice gerildi.

Survivor üçüncü dokunulmazlığı kazanan Cemal Can, eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın ismini verdi. Evrim, Nisa ve Sercan Yıldırım eleme için aday oldular. Cemal Can'ın kankasının ismini ikinci eleme adayı olarak söyleyen Sercan Yıldırım'dan ismini söyleyerek intikam almış oldu.

Evrim'in ardından ikinci aday olan Nisa, "Sercan'ın benim ismini söyleyeceğini tahmin ediyordum İlk fırsatta bunu yapacaktı" diyerek geçmişte yaşananlardan dolayı kendi ismini söylediğini ima etmişti.

Sercan Yıldırım ise "Birinin peşinden koşuyormuşum havası verildi. Benim de bir gururum ve duruşum var" sözleri konseyi karıştırmış, konseyde yaşananların detayları merak konusu olmuştu.

NOTLAR KONSEYDE AÇILACAK

Hatta Sercan Yıldırım, Nisa'nın konseydeki sözleri sonrası Evrim ve Elif'e içini dökerek, "O zaman her şey dökülsün. Ben bana gelen notları hiç açmadım. Bir sonraki konseyde açmayı düşünüyorum" dedi.
Konseyde ilk olarak sözü almak isteyen Sercan Yıldırım'ın açıklamaları şöyle; 

"Enteresan bir cevapla karşılaşmıştım. O sıra cevap vermek istedim ama sakin kalmayı tercih ettim. Şu ana kısmetmiş. En başından bugüne kadar birçok şey yaşandı. Hep koruyucu ben oldum ona karşı. İstemediği bir şeyi yapsın istemedim. Zarar görmesini istemedim ama zarar gören ben oldum."

Sercan Yıldırım "Olaylar kapanmışken tekrardan sanki ben peşinde koşuyormuşum havası verdi ve bu beni çok üzdü. Üçüncü dokunulmazlığa çıktığımda kafam oradaydı. Puzzle’ı dahi tamamlayamadım" dedi.

"CEMAL CAN ŞAHİT..." 

Sercan Yıldırım "Peşinden koşan o da olmadı ama tek taraflı da yaşanmadı bazı şeyler. Olaylara şahit olan bir sürü arkadaşım var. Aycan, Ezgi, Aşkım… Burada da Cemal Can da şahit. Ona da sorabilirsiniz. Anlatacaklarım bu kadar. Herkes bilsin istedim " diye konuştu.

NOTLAR CEBİMDE 

Son eleme adayı olan Sercan Yıldırım, "Notlar da var cebimde göstermek de isterim ama gerek yok, herkes bilsin. Keşke kapansaydı. Bu açıklamayı kendisi yaptırdı. Ben böyle bir şeyi istememiştim. Söyleyeceklerim bu kadar" dedi. 
Daha sonra sözü alan Nisa Bölükbaşı ise, Yıldırım'ı şaşırtan bir cevap verdi.
Nisa'nın sözleri şöyle; 
"İntikam olayı bununla alakalı değildi. Son oyunlarda sürekli Cemal Can’la benim üstüme geliyordu."

AĞLAYA AĞLAYA ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORSUNUZ 

Sercan'ın "Ağlaya ağlaya şampiyonluğa gidiyorsunuz" dediğini belirten Nisa, "Bununla ilgiliydi sözlerim. Bu konuyu tekrar açtı, kendi bilir. Boşver söylemeyeceğim" dedi. 
Nisa, bugünün fragmanında ise konuyla ilgili, "O an gördüm ki benden nefret etmeye başladı Sebebi de ben ona karşılık vermediğim için" ifadelerini kullandı.