Acun Ilıcalı ile tartışan Erkan Petekkaya'dan sürpriz hamle

Acun Ilıcalı ile tartışan Erkan Petekkaya'dan sürpriz hamle
Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Sadi karakteriyle adından sıkça bahsettiren, Acun Ilıcalı ile tartışmasının ardından diziden ayrılan Erkan Petekkaya’nın polisiye projesine hazırlandığı ortaya çıktı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Erkan Petekkaya geçen aylarda O3 Medya ile anlaşma sağlamıştı. Anlaşmanın ardından çekilmesi planlanan ilk dizi projesinden vazgeçilen Petekkaya''nın iddialı polisiye dizisine hazırlandığı ortaya çıktı. Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenecek.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine tepki göstermişti. Yaptığı açıklamada Ilıcalı’yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” ifadelerini paylaşmıştı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne yayımlamıştı.

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşımda bulunarak “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” diyerek geri adım atmıştı. Tartışmaların ardından Petekkaya, diziden ayrılmıştı.

İlgili Haberler