Acun Ilıcalı şaşkınım dedi ağlamamak için kendini zor tuttu

Acun Ilıcalı şaşkınım dedi ağlamamak için kendini zor tuttu
Survivor'da 16 Mart 2021 akşamı eleme konseyi yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Aleyna Çalışkan'ı göstermişti. İkinci dokunulmazlık oyununu ise yine Ünlüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımında gerçekleşen oylama sonucunda Hanzade eleme potasındaki ikinci aday oldu.

Survivor Gönüllüler takımı SMS oylaması exxen''de yer alacak. Eleme adayı olarak Hanzade ve Aleyna Çalışkan haricinde SMS birincisinin göstereceği bir isim daha eklenecek. Survivor Gönüllüler SMS oylamasında birinci Ayşe oldu ve Ayşe gitme adayı olarak Yunus Emre''nin adını söyledi.
Geçen hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunlarında potaya giren isimler belli olmuştu.   SMS birincisi olan Ayşe kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Ayşe ''''Okun artık erkeklere doğru dönmesi gerekiyor. Gerçekten kalbimden ne geçiyorsa ona karar verdim. İnşallah gitmez diyerekten Yunus Emre demek istiyorum.'' dedi. Ayşe eleme adayı olarak Yunus Emre''nin adını belirtti. 3. gitme adayı Yunus Emre oldu.  Survivor''da elenen isim Yunus Emre oldu. 
Survivor''da 16 Mart 2021 oylama sonucu belli oldu. Survivor''da Gönüllüler takımında SMS birincisi Ayşe Yüksel oldu. 
10 Steven
9 Aleyna
8 Yunus Emre
7 Berkay
6 Reşat
5 Hanzade
4 Aleyna Çalışkan
3 Dora
2 Poyraz
1 Ayşe