Acun Ilıcalı Survivor’daki yeni kuralı duyurdu. Survivor 2021’de sakatlık şoku Emin diskalifiye mi olacak

Acun Ilıcalı Survivor’daki yeni kuralı duyurdu. Survivor 2021’de sakatlık şoku Emin diskalifiye mi olacak
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı, market ve dokunulmazlık oyunu için kıran kırana mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir yarışmacı haftanın ilk eleme adayı. Öte yandan Acun Ilıcalı Survivor dokunulmazlık oyunundaki yeni kuralı duyurdu. Yeni bölümde doktor Metin Kuş’un verdiği bilgi gönüllüler takımını gözyaşlarına boğdu.

TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk olarak market oyununda karşılaştı. Kuru fasulye ve salça için oynanan market oyununda kazanın takım 7-5'lik skor ile market oyununu Gönüllüler oldu. Takım oyunundan sonra dokunulmazlık oyununda iki takım karşı karşıya geldi.

yenicag-survivor2-014.jpg

Kırın kırana rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan Ünlüler oldu. Ünlüler 10'a 6'lık bir skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Gönüllüler ise oyunu kaybettiği için bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Ada Konseyi’nde eleme adayı belli olmadan önce Acun Ilıcalı ikinci dokunulmazlık oyunu için gelen yeni kuralı duyurdu.

yenicag-survivor3-007.jpg

ACUN ILICALI YENİ KURALI DUYURDU

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "İkinci dokunulmazlıklarda arkadaşlar bundan sonra avantaj sahibi olmanın önemli olduğunu düşünüyoruz ve avantaj oyununu dokunulmazlıklardan önce farklı bir oyun şeklinde oynayacaksınız ve onu kazanan takımlar seçme avantajına sahip olacak. İkinci dokunulmazlıklarda önüne ek bir oyun koyduk. Farklı bir oyun oynayacaksınız. Yarın önce küçük bir oyunu oynayacaksınız daha sonra farklı bir dokunulmazlık sizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

yenicag-survivor5-007.jpg

DUYGU: PES ETMEYECEĞİM

Daha sonra bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Gönüllülerin çıkardığı eleme adayı Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada, "Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

yenicag-survivor6-004.jpg

YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK ŞOK

Gönüllüler takımında yeni bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Doktor Metin Kuş Gönüllüler takımının yanına gelerek bir bilgi veriyor.

yenicag-survivor7-007.jpg

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINI TUTAMIYOR

Metin Kuş'un, "Dünkü filminde sonucu geldi. Net ama net olarak bir sürü arkadaşımla konsülte ettim." açıklamasından sonra Gönüllüler takımında bazı yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyor.

yenicag-survivor8-005.jpg

EMİN YARIŞMAYA VEDA MI EDECEK?

Yaşanan bu durum sonrası akıllara Gönüllüler takımında yarışan Emin'in sakatlığı ve bu duruma bağlı olarak yarışmaya devam edemeyecek mi sorusu geliyor.

yenicag-survivor9-005.jpg

SURVİVOR YARIŞMACISI EMİN KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

8 yaşında futbola başlayan Emin, 18 yaşına kadar futbol oynadığını sakatlanınca bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Emin açıklamasında, "Üniversite bitince oyunculuk eğitimi aldım. En son Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadım." dedi.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Daha önce de seçmelere kalan Emin, 2019 yılında finale kalıp yedeklerde yer almış.