Acun Ilıcalı'dan bir Türkçe bir de İngilizce mesaj. Artık resmen başkan

Acun Ilıcalı'dan bir Türkçe bir de İngilizce mesaj. Artık resmen başkan
Acun Ilıcalı, Hull City'nin satın alma işlemlerini duyurduktan sonra bir paylaşımda bulundu.

Hull City, Acun Ilıcalı''nın kulübü satın alma işleminin tamamlandığını duyurdu. Satın alma operasyonu, İngiltere Futbol Ligi tarafından onaylandı ve Acun Ilıcalı''nın kulüp üzerinde tam yetkili olduğu süreç başladı.

Acun Ilıcalı, imzalar atıldıktan sonra "Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu süreçte gösterdikleri dostluk ve samimiyetten dolayı Allam ailesine teşekkür ediyorum. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı.

The Athletic''te yer alan habere göre; 6 aydır Hull City''i satın almak için uğraşan Ilıcalı''nın Allam ailesiyle yaklaşık olarak 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

BİR TÜRKÇE BİR DE İNGİLİZCE MESAJ

Ilıcalı, konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hayali olduğunu söyleyen Ilıcalı, "İngiltere’de futbol kulübü sahibi olmak hayalimdi. Bugün bu hayalim gerçekleştiği için çok mutluyum" cümlelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler