Acun'u zor tuttular

Acun'u zor tuttular
Survivor 2020'de gönüllüler takımından Barış ile Evrim arasında tartışma yaşanıyor. Eline matarayı alan Barış, Evrim'e doğru kaldırarak "Beni delirtme. Sakatım sakat" diye bağırıp matarayı yere fırlatması ünlü sunucu Acun Ilıca'lının sinirlerini gerdi.

Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde gönüllüler takımından Barış ile Evrim arasında tartışma yaşanıyor. Evrim'in "Sen ne zaman oynayacaksın? Haydi bir oyna artık" sözleri üzerine Barış çılgına dönüyor.

Eline matarayı alarak Evrim'e doğru kaldıran Barış, "Beni delirtme. Sakatım sakat" diye bağırıyor.
Araya giren Yasin ise Barış'ı Evrim'in yanından uzaklaştırıyor. Barış ise mataraya yere fırlatıyor.
Bu anlara tanık olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sinirleri gerildi. Ilıcalı'nın ne kadar sinirlendiği ise gözlerine yansıdı. Bu sene yarışmacıları ağır şekilde eleştiren ve son olarak Yunus Emre'yi oyundan kovan Acun Ilıcalı'nın nasıl bir yaptırım uygulayacağı da merak konusu.

KARMA TAKIMLAR DÖNEMİ 

Survivor'da ünlüler takımının 3 kişiye düşmesi kesinleştiği için bundan sonra yeni dönem başlayacak. Acun Ilıcalı, artık ünlüler ve gönüllüler takımları yerine, haftalık olarak yapılacak karma takımların yarışacağını açıkladı. Karma takımları ise kaptanlık oyununu kazanan yarışmacılar belirleyecek.