Ada'da gündem Solskjaer

Ada'da gündem Solskjaer
Premier Lig'de 4 maçtır galip gelemeyen Manchester United'ta Liverpool hezimeti teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in tartışılmasına neden oldu. Ancak SKY Sports, Norveçli çalıştırıcının göreve devam edeceğini iddia etti.

Premier Lig ekibi Manchester United''ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer''in, İngiltere''deki geleceği tartışılmaya devam ederken, Ada''nın saygın yayın kuruluşu SKY Sports''tan gündem olan bir iddia geldi.

GÖREVİNE DEVAM EDECEK İDDİASI

Premier Lig''de 4 maçtır galip gelemeyen İngiliz devinde, Norveçli teknik adamın görevden alınması bekleniyordu. Ancak SKY Sports alınan kötü sonuçlara rağmen, 48 yaşında çalıştırıcının işinin başında kalacağını öne sürdü.

FERGUSON SONRASI DİKİŞ TUTMADI

Manchester United''da işler Sir Alex Ferguson''ın emekli olmasında sonra yolunda gitmedi. David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal ve Jose Mourinho''nun takımın başına geçmesine ve yapılan onca transfere rağmen beklenen şampiyonluk gelmedi.

Ole Gunnar Solskjaer de Manchester United''ı eski başarılı günlere taşıyamadı. Norveçli çalıştırıcı, İngiliz devinin başında çıktığı 164 maçta 91 kez galip gelirken, 39 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Solskjaer, Aralık 2018''de takımı Mourinho''dan devralmıştı. Manchester ekibi, Norveçli teknik adam ile o sezonu 6''ıncı tamamladı.

2019 -2020 sezonunda üçüncü olan Manchester United, geçen sezonu ise ikinci bitirdi. Solskjaer''in ekibi, geride kalan 9 haftada ise liderin 8 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor.