Afyon'da otomobille tarım aracı çarpıştı. 2'si ağır, 7 yaralı

Afyon'da otomobille tarım aracı çarpıştı. 2'si ağır, 7 yaralı
Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi yakınlarında 'patpat' adı verilen tarım aracıyla otomobilin çarpıştı. Gerçekleşen kaza sonrası 2'si ağır, 7 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise müdahalelerinin ardından taburcu edildiği kaydedildi.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi yakınlarında 'patpat' adı verilen tarım aracıyla otomobilin çarpıştığı kazada, 2'si ağır, 7 kişi yaralandı.

2'Sİ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI

Kaza, dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişindeki Ali Kaleli yol kavşağında meydana geldi. Bekir Kocadağ yönetimindeki 45 HD 1112 plakalı otomobille Orhan Erdoğan (84) yönetimindeki 'patpat' adı verilen tarım aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen tarım aracındaki Orhan Erdoğan ile eşi Sevim Erdoğan (79) ve diğer araçta bulunan 3'ü çocuk 5 kişi de hafif şekilde yaralandı.

c8a2ba624771190d3ba87f36fa2faea6.jpg

EVLİ ÇİFTİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Çay Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Orhan ve Sevim Erdoğan çiftinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise müdahalelerinin ardından taburcu edildiği kaydedildi. Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yaklaşık 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.