Ahmet Çelik: Yeniçağ’ı mücadelesinden döndüremeyecekler”

Ahmet Çelik: Yeniçağ’ı mücadelesinden döndüremeyecekler”
İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, “Türk milletinin birlik beraberliği ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutan Yeniçağ, bundan böyle de aynı mücadeleyi verecektir. Hiç bir engel ve baskı Yeniçağ'ı Türk milleti için verdiği mücadeleden döndüremeyecektir” dedi.

Yeniçağ gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Yeniçağ gazetesinin yayın hayatına başladığı günden bu yana saldırılara maruz kaldığını belirterek, hiçbir engel ve baskının Yeniçağ’ı yıldırmayacağını vurguladı.

Çelik ayrıca, Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’in tutuklanmasını protesto etmek için gazete binasının önüne gelen İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı ve gazetenin okurlarına teşekkür etti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Yeniçağ yayın hayatına başladığı 13 Eylül 2002'den bu yana pek çok kere fiziki ve yargı noktasında saldırıya uğramıştır. Ekonomik yönden de her türlü ilan ambargosuna maruz bırakılmıştır.

Vatansever yayınlarından rahatsız olanlar tarafından da çeşitli bahanelerle hedef gösterilmiştir. Bütün bunlara karşı gerçekleri haykırmaktan geri durmayan Yeniçağ, doğru bildiği yolda yürümeyi sürdürmektedir.

Türk milletinin birlik beraberliği ve vatanın bölünmez bütünlüğünü herşeyin üzerinde tutan Yeniçağ, bundan böyle de aynı mücadeleyi verecektir. Hiç bir engel ve baskı Yeniçağ'ı Türk milleti için verdiği mücadeleden döndüremeyecektir.

Bu vesile ile, yazarımız Murat Ağırel'in tutuklanma kararını gazetemiz önünde protesto eden İYİ Parti İstanbul Teşkilatı ve okurlarımıza destekleri için teşekkür ederim.”