Ahmet Çelik’ten Ekrem İmamoğlu’na çağrı: Yaptığınız yanlışlığı düzeltin!

Ahmet Çelik’ten Ekrem İmamoğlu’na çağrı: Yaptığınız yanlışlığı düzeltin!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hatıra ormanında HDP milletvekilleriyle sahnelediği skandala karşı; Yeniçağ yönetici, yazar ve çalışanları, İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik’le birlikte tüm kadın şehit ve kahraman kadınlarımızı temsilen diktikleri fidanlarla tepkilerini gösterdi.

Çelik, konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulundu. 

Çelik paylaşımında, “Ekrem İmamoğlu’na çağrımız: 8 Mart tarihinde yapılan yanlışın düzeltilmesi için HDP milletvekilleri adına asılan plaketler kaldırılmalı ve hatıra ormanı yeniden şehitlik ormanı olarak düzenlenmelidir” ifadelerini kullandı. 

Ahmet Çelik’in paylaşımları şöyle: 

“Ekrem İmamoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde PKK’nın temsilcisi HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, HDP milletvekilleri Dilşat Canbaz ve Züleyha Gülüm birlikte fidan diktiler. O gün Pervin Buldan, D. Canbaz ve Z. Gülüm adına üç fidan dikildi ve İBB bu üç isim adına ağaçlara plaket astı.

Yeniçağ Gazetesi yönetimi ve yazarları olarak, aynı fidanlığa PKK’nın şehit ettiği öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Dilay Kerman ile Kurtuluş Savaşı kahramanlarımız Kara Fatma ve Nezahat Onbaşı adına fidan diktik.

Ekrem İmamoğlu’na çağrımız: 8 Mart tarihinde yapılan yanlışın düzeltilmesi için HDP milletvekilleri adına asılan plaketler kaldırılmalı ve hatıra ormanı yeniden şehitlik ormanı olarak düzenlenmelidir.”