Ahmet Davutoğlu'ndan kritik açıklama. Akşener ve Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü

Ahmet Davutoğlu'ndan kritik açıklama. Akşener ve Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ile bir araya gelmişti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halktv''den İsmail Saymaz''a görüşmenin tüm detaylarını aktararak ittifaka katılıp-katılmayacaklarına ilişkin merak edilenleri yanıtladı. 

İşte Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu''nun dikkat çeken o açıklamaları:

Bazıları bir kriz çıktı da bu haber çıktı gibi sözler sarf ediyorlarmış. Böyle düşünenler bizi hiç tanımıyorlar.
Ben öyle küçük şeyleri kafaya takıp da sembolik işler yapmam. Aksine hiçbir krizle ilgili bir şey yok. Her iki genel başkanla ayrı ayrı görüşmüştük. Yılbaşı için aradığımda bir araya gelmemizde fayda var demiştim yılbaşı için aradığımda, onlar beni aradı ben onları aradım. Yani önceden planlanmış bir çalışma üzerinde detaylı olarak düşündüğümüz bir konuydu. Önce Meral Hanımla görüştük, sonra Kemal Beyle. Konuşacağımız konuları birlikte değerlendirmemizde fayda olacağını düşünerek dün birlikte oturduk. Üç saati aşan güzel bir görüşme oldu. 

Diğer arkadaşlarla da görüşeceğim. Bugün akşam saat altıda Gültekin bey misafirim olacak. Salı günü Sayın Ali Babacan ile görüşeceğim. Türkiye''de ittifaklar, cumhurbaşkanı hükümet sisteminin getirdiği konjonktürde doğdu ve o konjonktürde gelişti. Şimdi yapmaya çalıştığım açıkçası sadece seçimle ilgili bir ittifak veya bir işbirliği değil. Daha kalıcı, vizyoner bir işbirliği. Seçim ittifakı değil, vizyon ittifakı.
 

İlgili Haberler