Ahmet Ercanlar'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a Suat Arslanboğa uyarısı

Ahmet Ercanlar'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a Suat Arslanboğa uyarısı
Ahmet Ercanlar Trabzonspor-Gaziantep FK maçının hakemi Suat Arslanboğa için sert ifadeler kullandı.

Süper Lig''in 13. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi.

Ancak maçın hakemi Suat Arslanboğa''nın 4. ve 44. dakikalarda verdiği kararlar kamuoyunda büyük tartışmalara yol açtı. Spor yorumcusu Ahmet Ercanlar ise, Arslanboğa''nın Beşiktaş-Trabzonspor maçındaki tartışmalı kararlarını gündeme getirerek, "sipariş üzerine" Trabzonspor maçlarına atandığını savundu.

Maçın dördüncü dakikasında Gaziantep FK, Vitor Hugo''nun Dicko''ya yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart bekledi. VAR''a giden maçın hakemi devam kararı verdi.

İlk yarının son dakikalarında yine Dicko, rakibin müdahalesiyle yerde kaldı. Ancak hakem penaltı kararı vermedi ve pozisyon sonrası gelişen atakta Trabzonspor 3. golü buldu.

Spor yorumcusu Ahmet Ercanlar ise sosyal medya hesabından, Suat Arslanboğa''nın Beşiktaş ile Trabzonspor''un karşılaştığı maçta verdiği tartışmalı kararları gündeme getirerek, "Şimdi iyi okuyun yazacaklarımı. 
Beşiktaş- Trabzon maçında Vida itildi. Biz pozisyonu ancak tribün kamerasından gördük. Çok net penaltıymış. Yayıncı kuruluş vermemişti. O pozisyonu her kamera açısını görebilen VAR hakemi Suat Arslanboğa''nın görmemesi imkansızdı" dedi.

Ercanlar, şöyle devam etti:

"Aradan 2 hafta geçiyor. O penaltıda hakemi uyarmayan Suat Arslanboğa belki de sipariş üzerine Trabzon maçına atanıyor ve maçın hemen başında Vitor Hugo''ya vermesi gereken yüzde yüz kırmızı kartı vermiyor. Bunlar size normal geliyorsa siz olmuşsunuz demektir..."

Ercanlar, daha sonradan bir tweet daha atarak, üç büyüklere şu uyarıda bulundu:

"Bu akşam Suat Arslanboğa''nın hakemliğinin son günü değilse sizler de bitmişsiniz demektir."

İlgili Haberler