Ahmet Hakan Bülent Arınç'a açtı ağzını yumdu gözünü. Ağzına ne geldiyse söyledi. Yer yerinden oynayacak

Ahmet Hakan Bülent Arınç'a açtı ağzını yumdu gözünü. Ağzına ne geldiyse söyledi. Yer yerinden oynayacak
AKP'ye yönelik eleştirileriyle gündem olan Bülent Arınç’ı bugünkü yazısında ele alan Ahmet Hakan, sert eleştirilerde bulundu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, " Bülent Arınç, iktidar partisini tamamen terk etse bırakın bir tuğla götürmeyi, tuğladan bir toz tanesi bile götüremez" ifadelerini kullandı.

"GEZEGENDE YAPILABİLECEK EN ZORLU İŞ NEDİR?"

“Kanallar arasında zıplayıp duruyordum. Halk TV’de durdum. Baktım, kanalın daimi yorumcularından biri Bülent Arınç’ı övmekle meşguldü. Azıcık kulak kabarttım." yazan Ahmet Hakan, "Bülent Arınç, önemli bir siyasetçidir'' diyordu. ''Onun sözlerine dikkat etmek gerekir'' diyordu. ''Arınç’ın bir karşılığı vardır'' diyordu. Güldüm” diye yazan Hakan, “Nasıl gülmeyeyim? Bülent Arınç bile ''Çok da inandırıcı olmaz'' diye düşünür ve kendisiyle ilgili böyle cümleler kurmaya pek yanaşmaz. Gülümsemeyi kestikten sonra kendi kendime şu soruyu sordum: ''Şu an içinde bulunduğumuz gezegende yapılabilecek en zorlu iş nedir?'' Cevabı hiç düşünmeden verdim: ''Bülent Arınç’ı muhalif kitlelere benimsetmek işidir” yazdı.

"TOZ TANESİ BİLE GÖTÜREMEZ"

Ahmet Hakan, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ve son hükmüm şu oldu: Bülent Arınç, iktidar partisini tamamen terk etse... Bırakın bir tuğla götürmeyi, tuğladan bir toz tanesi bile götüremez.”

İlgili Haberler