Ahmet Kural'a Instagram'da tepki yağıyor!

Ahmet Kural'a Instagram'da tepki yağıyor!
Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleri basına yansıyınca Kural'a Instagram'dan takipçileri tarafından çok ağır sözler gelmeye başladı. Bazı kullanıcılar Kural'ın tedavi görmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Kural'a Instagram'da tepki yağıyor!

Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla Sıla'ya destek olurken, sosyal medya kullanıcıları da Ahmet Kural'a çok sert tepki gösterdi.

"GİT PSİKOLOJİK DESTEK AL!"

Sosyal medya kullanıcıları Ahmet Kural'ın son paylaşımının altına nefret söylemlerinde bulundu. Bazı kullanıcılar Kural'ın tedavi görmesi gerektiğini belirtti.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI

Seni sevdiğimiz için bugün de utandık yazık

Sıla gibi bir kadına şiddet mi uygulanır?

Seni delikanlı biliyorduk nasıl o kadını yerlerde sürüklersin buna açıklama ver yada gerçekten boylese seni kaldırdığımız yerden indirede bilirizi sana gösteririz öyle deyil böyle

Sen naptin ya git tedavi gor psikolijin bozuk ne yasamissin artik

Tedavi olun beyefendi sorunlariniz varsa

gulcee07Senin filmlerini asla izlemeyeceğim. Yüzünü görmeye tahammülüm yok. Git psikolojik destek al.

Sıla Gençoğlu'nun gücü altında ezildiği için her egosu incinen erkek gibi şiddete başvurmuş. Adam olsa yapmazdı zaten. Yazık, kendini de, kariyerini de bitirdin !!

ÜNLÜLERDEN SILA'YA DESTEK 

Demet Akalın ve Gülben Ergen Instagram'dan şiddet gören Sıla'ya destek oldular

Demet Akalın: Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman

Gülben Ergen: Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164. maddenin 5. maddesi gereği sen bir sus ve uzaklaş!

SILA: AHMET KURAL BENİ DÖVDÜ

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Adliye önünde basın mensuplarına açıklama yapan Sıla, “İfade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi. 

İŞTE SILA'NIN İFADESİ

Haber Global’dan Selahattin Günday'ın haberine göre olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşiyor. Ahmet Kural alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla’nın kendi ifadelerinde " Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" diyor.

DARP RAPORU ALDI

İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla, bu sırada üstüm başım parçalandı, zar zor kapıyı açıp kaçtım. Panik içinde şoförüme ulaştım ve şoförüm tarafından kurtarıldım. Şoförümle olaydan hemen sonra eve gittik, evimdeki hizmetli beni görünce şoka girdi. Onları da tanık gösteriyorum. Karakola gidip darp raporu aldım saldırıya ilişkin. Vücudumdaki morluklar tespit edildi. Daha sonra da savcılığa başvuruldu.