Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 280 personel alacak

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 280 personel alacak
Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı farklı şehirlerde 280 personel alacak.

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına göre, Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler 38 farklı şehirde 280 personel alacak.

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Denizli, Kütahya, Sivas, Burdur, Gaziantep, İzmir, Edirne, Artvin, Kırıkkale, Manisa, Karabük, Zonguldak, , Tunceli, Antalya, Diyarbakır, Bartın, Samsun, Balıkesir, Muğla, Ordu, Tokat, Çorum, Mersin, Yozgat, Bolu, Kocaeli, Adıyaman, Bingöl, Konya, Erzurum, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Giresun, Eskişehir, Bursa, Van, Afyonkarahisar, Ankara illerinde personel alımı yapacak.

İlana göre, sosyal yardım ve inceleme görevlisi, geçici proje temizlik personeli, temizlik elemanı ve 2 şoför, yaşlı hane temizliği, yaşlı bakım proje elemanı, hasta ve yaşlı bakım elemanı, engelli bakımı / kadın temizlik personeli, beden işçisi, yaşlı ve evde bakım personeli unvanlarında personel alınacak.

KİMLER BAŞVRURABİLİR

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı, kamu haklarından mahrum olmayan, görevini yapmasına engel durumu olmayan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olan, KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olan, 18 yaşını doldurmuş 50 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ linki üzerinden yer alan başvuru kılavuzları ile 21 Şubat 2022 tarihinde kadar yapılmalıdır.