Akhisar'da Sissoko'dan beklentiler yüksek

Akhisar'da Sissoko'dan beklentiler yüksek
TFF 1. Lig ekiplerinden AKhisarspor'un 7 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Aydeniz Et Balıkesirspor maçında tüm gözler yeni transfer Sissoko'da olacak.

TFF 1'inci Lig'de üst üste Tuzlaspor ve Royal Hastanesi Bandırmaspor'u yenerek ikinci yarıya önemli bir başlangıç yapan ve düşme hattından kurtulan Akhisarspor'da transfer bombalarının patlaması da camiayı sevince boğdu.

DİLSÖZ'ÜN ELİ RAHATLADI 

Yaşadığı mali kriz nedeniyle sezonun ilk yarısında birçok as futbolcusunu kaybeden yeşil-siyahlılar, devre arasında transfer yasağını kaldırarak kadrosunu tekrar güçlendirdi. Son olarak ara transfer sezonunun son gününde İbrahim Sissoko'yla sözleşme imzalayan Akhisarspor'da Teknik Direktör Mesut Dilsöz de oldukça rahatladı.

GÖZLER SİSSOKKO'DA 

Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen 29 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcunun, 7 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak Aydeniz Et Balıkesirspor maçında görev alabileceği kaydedildi. Sissoko, bu sezon Erzurumspor'la 13 Süper Lig maçına çıktı. Toplam 516 dakika forma giyen deneyimli futbolcu 1 gol ve asistle oynadı.