Akhisarspor, Adanaspor karşısında galibiyet peşinde

Akhisarspor, Adanaspor karşısında galibiyet peşinde
TFF 1. Lig'in tecrübeli ekipleri arasında yer alan Akhisarspor, devre arasından önce aldığı 7 mağlubiyet nedeniyle düşme potasına gerilemişti. Ege ekibi, ligde yeniden yükselişe geçmek için rakibi Adanaspor karşısında galibiyet arayacak.

TFF 1. Lig'in güçlü ekiplerinden biri olan ancak hem korona virüs salgını hem de istikrarsızlık nedeniyle bit türlü form tutamayan Akhisarspor, ilk yarının erteleme mücadelesinde Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Akhisar Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Transfer yasaklısı takımdan yaz döneminde ayrılan 13 isimle altyapı ağırlıklı kadrosu bulunan Akhisarspor'da ara transfer döneminde kalan tecrübelilerden Bjarnason, Rotman, Hadzic, Vrsajevic, Taha ve Musa Nizam da kulübe veda etti.

LAWAL'IN LİSANSI HENÜZ ÇIKARILAMADI 

Adanaspor maçı öncesi 2 futbolcunun korona virüs testlerinin de pozitif sonuçlandığı yeşil-siyahlılar, ayrılan isimlerin yerlerini geçen hafta altyapıdan yeni gençleri profesyonel yaparak doldurmaya çalıştı. Transfer yasağını kaldırmak için alacaklı eski oyuncularla söz kesen Akhisar, bir süredir takımla çalışan Kongolu forvet Dzon Delarge ve Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal'ın lisanslarını henüz çıkaramadı. Maça yine altyapı ağırlıklı kadroyla çıkacak Akhisarspor'un 13, Adanaspor'un ise 18 puanı bulunuyor. Ligde 13'üncü haftada oynanması gereken maç konuk ekipteki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenmişti.