Akit TV’de Erdoğan ve Bahçeli’ye bombardıman! Seçim sonuçlarını görünce patladı

Akit TV’de Erdoğan ve Bahçeli’ye bombardıman! Seçim sonuçlarını görünce patladı
Seçimin ardından iktidara yakınlığıyla bilinen Akit TV’de AKP ve MHP’ye çok sert sözlerle yüklenildi. Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, Atatürk söylemi ve MHP ile ittifakının iktidara zarar verdiğini iddia etti.

Coşkun, Akit TV canlı yayında AKP’nin 31 Mart’taki hezimetini yorumladı.

Coşkun, iktidarın kaybetmesinin nedenlerini şöyle sıraladı:

“GAZZE’DE SOYKIIRM VAR, CENGİZ KURTOĞLU’YLA MİTİNG YAPILIYOR”

Gazze için Türkiye’nin yaptıklarını yeterli bulmuyor insanlar. Diyorlar ki tamam söylem çok güzel katil İsrail demek çok güzel ama biz biraz da icraat, İsrail’in canını acıtacak karar alınmasını istiyoruz, yaptırım istiyoruz diyen ciddi bir kitle var. 94 ruhu, sayın Cumhurbaşkanı ısrarla vurguladığı, maalesef bu ruhtan çok uzaklaşılıyor ve o söylemler de öyleydi. Seçim sürecinde sloganlara, vaatlere konuşmalara bakın. Gazze’de soykırım yapılıyor biz mitingi Cengiz Kurtoğlu’yla Alişan’la yapıyoruz. Orada bir Kur’an-ı Kerim’le açın, en azından, Gazze şehitleri için. Bizim tarihimize bizim inancımıza uygun marşlar çaldırın. İşte 94 ruhu buydu.

“AKP DÖRT ELLE ATATÜRK’E SARILDI, CHP BİLE YAPMADI”

Aynı zamanda şunu söyleyeyim Kemalizme kayması. Ankara’da açılan kulenin adı neydi, Atatürk Cumhuriyet Kulesi AK Parti açıyor. AK Partililer Cumhuriyet Halk partililerden daha çok Atatürk demeye başladılar, daha çok Kemalizmi kutsamalar daha çok Anıtkabir ziyareti yapmaya başladılar. Zannettiler ki biz CHP’nin bile terk ettiği, onlara bile faydası olmayan şeylere sarılırsak bize şifa olacak. Yani CHP bile onları artık taşımak istemiyor, Atatürk resmini görünür yerde göstermek istemiyor, utanıyor neredeyse, sen dört elle Atatürk’e sarılmaya çalışıyorsun ve geldiğimiz noktada “başkası olma kendin ol” ilkesini terk ettiği için, CHP’lilere şirin görünerek, CHP’li aday transfer edersek oylarımız artacak zannettiler. Sahilden uzaklaştıkça boğulmaya doğru gittiler. Sayın Cumhurbaşkanı tespiti yaptı. İnşallah öncekiler gibi olmaz, yalaka takımları varsa, onu yanıltan varsa bence bunlar gözden geçirilmeli.

“MHP İLE İTTİFAK AK PARTİ’YE ZARAR VERDİ”

MHP ile ittifak mutlaka gözden geçirilmeli, ben MHP ile ittifakın özellikle ittifaklar sürecinden sonra AK Parti’ye zarar verdiğini düşünüyorum, söylemini değiştirdiğini, Kürtlerle arasına mesafe koymasına yol açtığını düşünüyorum, İslamcılarla arasını açtığını düşünüyorum ve MHP’nin söyleminin hem AK Parti’yi Kemalizme-ulusalcılığı kaydırdığını, AK Parti’yi domine ettiğini bunun da geldiğimiz sonuçta Doğu ve Güneydoğu’da AK Parti’nin hemen hemen bütün illerde oyu düşmüş durumda bunların iyi okumamız gerekiyor.

İlgili Haberler