AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar

Terörle mücadelenin kesintisiz olarak devam ettiğini belirten AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörle mücadelede gayretli mücadele kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Suriye örneğinde gördüğümüz gibi PKK-YPG terör örgütü, her türlü kılığa girebilen bir yapıya sahip, Ülkemize dönük tehdit süreçleri söz konusu olduğunda hemen karşıdaki güçlerle yoğun bir şekilde iş birliğine giriyor” ifadelerini kullandı.

“YASAKLARA UYMAK GAYRET GÖSTERELİM”

Korona virüs salgınına ilişkin değerlendirmelerde bulunan AKP’li Çelik, “Bütün kaybettiğimiz vatandaşlarımız için çok üzülüyoruz. Bunun olmaması için kural basit: maske, mesafe, temizlik. Aşı kitlesel bir bağışıklık ortaya çıkarana kadar hiçbir gevşemenin olmaması gerekiyor. Bu süreçte en içten teşekkürlerimiz sağlık çalışanları için. Elimizden gelen her türlü teşekkürü hem fiili hem sözlü olarak her zaman kendilerine iletmek istiyoruz. Bugüne kadar sosyal koruma kalkanı altında nakit desteğinde bulunuldu. Bu süreçler devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AZERBAYCAN'ıN KARABAĞ ZAFERİ”

"Azerbaycan'ın elde ettiği zaferden sonraki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Her nedense Azerbaycan'ın kendisine ait olan topraklarını yeniden alması gerek Minsk grubu içinde gerekse dışında birçok ülkeyi rahatsız etti. Fransa'nın da senatoda aldığı kararı gördük. En son geçtiğimiz günlerde Belçika Temsilciler Meclisi'nin Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'ı kınayan bir karar tasarısı oldu. Bu karar tasarısı haksız, hukuksuz, geçersiz bir tasarıdır."