AKP Trabzon Milletvekili parti teşkilatını fitnecilikle suçladı!

AKP Trabzon Milletvekili parti teşkilatını fitnecilikle suçladı!
AKP Trabzon Milletvekili Mumamet Balta, partisinin il divan toplantısında yaptığı konuşmada, AKP Trabzon İl Teşkilatı'nı fitne üretmekle suçladı.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

AKP'de yerel seçimlerin ardından yaşanan kaos, teşkilatlara da sıçradı. Partisinin Trabzon İl Divan toplantısında konuşan AKP Milletvekili Muhamet Balta, parti teşkilatını fitne üretmekle suçladı.

AKP Trabzon İl Divan toplantısı, iki milletvekili ile parti teşkilatının hesaplaşmasına sahne oldu. İlk konuşan isim olan AKP Trabzon Milletvekili  Adnan Günnar, üstü kapalı konuşunca, kürsüye gelen Milletvekili Muhammet Balta, "Adnan Günnar gibi kapalı konuşmayacağım. Açık ve net konuşacağım" dedi.

"BİZİ GENEL MERKEZE BÖLÜCÜ MİLLETVEKİLLERİ OLARAK YANSITTINIZ"

AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, basında çıkan eleştirileri parti teşkilatına yükleyip, bu durumu fitnecilik olarak belirtti. Balta, "Milletvekillerinin hukukunu kim koruyacak? 15 gün boyunca gazetelerde aleyhime çıkan haber ve yazılara çıkıp cevap vermediniz. Bizi Genel Merkeze bölücü iki milletvekili olarak yansıttınız. Bunu kabul edemeyiz" dedi. Balta, bu ifadeleri kullanırken, kürsüyü yumrukladı.

AKP Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, Balta'nın konuşmasına tepki göstererek, "Bu teşkilat parmak sallanacak bir teşkilat değildir" dedi. 

 

 

İlgili Haberler