Mustafa Şentop trollere savaş açtı. AKP’de kriz büyüyor. Yeni açıklama geldi

Mustafa Şentop trollere savaş açtı. AKP’de kriz büyüyor. Yeni açıklama geldi
AKP'li troller tarafından sosyal medyada hedef alınan ve paylaşımlara yanıt veren Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan yeni açıklama geldi. Şentop; "Konuyu kapatmayacağım" dedi...

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın "Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek" suçlamasıyla başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı. Haskoloğlu’nun TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile yaptığı bir söyleşi sırasında çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya yansıdı.

KENDİSİNİ HEDEF ALAN TROLLERE YANIT VERDİ

AKP yanlısı paylaşımlarla Twitter''da 300 bin kişiden fazla takipçiye sahip olan AK Trol ''Cumhur Franfurt'' isimli kullanıcı, Meclis Başkanı Şentop’u Twitter’da etiketleyerek, “Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış” dedi. AKP''li trole yanıt veren Şentop; "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma" demişti.

"KONUYU KAPATMAYACAĞIM"

Konuya ilişkin Şentop açıklamada bulundu. "Konuyu kapatmayacağım" diyen Şentop açıklamasında, “Akşam bir sosyal medya saldırısıyla karşılaşınca arayanlar oldu. Bu konuyu kapatmam. Siyaset yapılacaksa bizim siyaset geleneğimizin ahlâkına uygun olarak yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Şentop devamında, “Aynı siyasi görüşten gibi davranarak, bazı yerlere cevap yetiştirerek güç elde ettiğini düşünenler bunu şahsi çıkarları için kullanıyorlar. Kimsenin buna müsaade etmemesi lazım” diye konuştu.

İlgili Haberler