AKP'li Başkan MHP'li 14 personeli hayvan barınağına sürdü!

AKP'li Başkan MHP'li 14 personeli hayvan barınağına sürdü!
Yerel seçimlerde AKP'den MHP'ye geçen Afyonkarahisar'ın Emirdağ Belediyesi'nde MHP'li 14 personel, AKP'li Başkan Serdar Koyuncu tarafından hayvan barınağına sürüldü.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde belediye MHP'den AKP'ye geçti. Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki parti arasındaki rekabetin faturası ise personele kesildi. 

AKP'li başkan Serkan Koyuncu, MHP'l, eski başkan Serdar Kargın döneminden kalan 14 personeli, hayvan barınağına sürdü. Bazılarına da gece 24.00'e kadar çim sulama görevi verdi. 

Kamu-Sen Afyonkarahisar il temsilcisi Mehmet Demir'in yaptığı açıklamada, "Belediye başkanına bizzat gittim. Personele güvence veren ve seçim öncesi söylediği sözleri hatırlattım. Bize durumu gözde geçireceğini söyledi ama bir gelişme olmadı. Arkadaşlarımıza, yıldırma taktikleri ile istifa etmeleri için baskı uygulanıyor" dedi. Sürgüne uğrayan ve sağlık sorunu olan bazı personel ise aile hekiminden rapor aldı. Başkan Koyuncu ise üniversite hastanesine yazı gönderip bu raporların doğruluk derecesini sordu.

İlgili Haberler