AKP’li başkanın ‘everybody kung fu fighting’ yaptığı anlar ortaya çıktı

AKP’li başkanın ‘everybody kung fu fighting’ yaptığı anlar ortaya çıktı
Aksaray Sarıyahşi Belediyesi’nin AKP’li başkanı Fatih Ünsal’ın bir vatandaşı dövdüğü görüntüler ortaya çıkmıştı. Ünsal, görüntüler hakkında soruşturma açacağını açıkladı.

Aksaray Sarıyahşi Belediyesi’nin AKP’li başkanı Fatih Ünsal’ın, sosyal medyada kendi aleyhine yapılan paylaşımları beğenen Turgay Alıcı’yı, belediye binası içinde tekme tokat döverken çekilmiş saklanan görüntüler ortaya çıktı.

“GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ SORUŞTURMA AÇACAĞIM”

Görüntülere rağmen Turgay Alıcı''yı tekme tokat dövdüğünü yalanlayan AKP''li Belediye Başkanı Fatih Ünsal güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıkmasına kendisinin de şaşırdığını söyledi. Kendisinin mahkemede tanık olduğunu söyleyen AKP''li Ünsal şunlar söyledi:

“Bu olay zaten mahkemeye intikal etmiş bir olay. Ben orada tanık olarak bulundum ve süreç devam ediyor. Bu olay giriş katında yaşandı. Bu arkadaş küfür etmiş ve ardından da şoför ve zabıta ile aralarında arbede çıkmış. Ben de kavgayı ayırmaya gittiğimde zaten olan olmuştu. Görüntüleri ben de yeni izledim. Bu görüntüler bizde de yoktu ben de şaşırdım, nerden çıktı diye. Yarın bu görüntülerle ilgili soruşturma açacağım”

MAHKEMEDEN GÖRÜNTÜ SAKLADI

Mahkeme, belediyeden olay gününe ait güvenlik kamerası görüntülerini istedi. Ancak belediye, “Elektrik kesintisi nedeniyle arızalandı” diyerek, mahkemeye güvenlik kamerası kayıtlarını vermedi. Belediyenin mahkemeye vermediği güvenlik kamera kaydını ANKA Haber Ajansı ortaya çıkardı.

Görüntülere göre; Belediye Başkanı Ünsal da Alıcı’ya yumruk atıyor. Alıcı, Ünsal ve yanındaki 5-6 kişinin elinden kurtulmak için kapıdan dışarı çıkmaya çalışıyor, ama çevresindekiler tarafından engelleniyor.

Alıcı’nın bir ara açık kapıdan dışarıdakilere bağırdığı görülüyor. Dışarıdaki yurttaşlar, Alıcı içerde dayak yerken belediye kapasından içeriye bakıyor, ancak kapının açılması engelleniyor.

“4.5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ”

Olay yargıya taşındı. Şereflikoçhisar 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde Belediye Başkanı Ünsal’ın şoförü Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztaş ve zabıta memuru Özgür Acar hakkında Turgay Alıcı’yı kasten yaralama suçundan, olayda burnu kırılan Alıcı’nın da zabıta memuru Acar’ı yaraladığı iddiasıyla karışlıklı dava açıldı. Dört isim hakkında da 4,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

İlgili Haberler