AKP'li belediye çöpleri mahallenin girişine döktü

AKP'li belediye çöpleri mahallenin girişine döktü
Ordu'nun Çaybaşı İlçe Belediyesi tarafından toplanan sakatat çöpler İlküvez mahallesinin girişi ve merkezine döküldü. İYİ Parti ilçe Başkan yardımcısı İsa Karayiğit, AKP'li belediyenin yarattığı çevre kirliliğinin görüntüsünü paylaşarak “Bir belediye düşünün  halkına ve mahallesine bu şekilde hizmet edemez” dedi.

Ali YAZAN-ORDU/YENİÇAĞ

Çaybaşı belediyesi görevlileri topladıkları sakatat atıklarını İlküvez mahallesinin girişindeki boş araziye döktü ve buralarda istenmeyen kokular oluştu.

İYİ Parti ilçe yöneticileri de Çaybaşı Belediye Başkanlığına tepki gösterdi. Mahallenin girişine çöpleri dökmenin akla ziyan bir durum olduğunu belirten İYİ Parti ilçe Başkan yardımcısı İsa Karayiğit “AKP''li Çaybaşı Belediyesi, vizyonsuzluğunu ummadığımız bir boyuta çıkartarak, topladıkları sakatat çöplerini ilküvez mahallesi girişi ve petrol istasyonunun yani mahallenin  ortasına dökmeye çalışmışlardır. Bu vurdum duymazlık ne gönül, ne de akıl işi bu yapılanı bir belediyecilik hizmeti olarak göremeyiz . Bir belediye  halkına ve mahallesine bu şekilde hizmet edemez. Sosyal medyada yayılan bu görüntülerle güzide ilçemiz ve mahallelerimiz böyle anılmamalıdır. Covid-19 salgını sebebiyle tüm yetkililer hijyen ve temizlik diye sürekli açıklama yaparken, bu hizmet anlayışı ile ilçeyi ve mahalleyi çöp kokusuna mahrum bırakmak, sıcak yaz aylarında halka yapılan eziyettir. Çaybaşı ve ilküvez halkı bunu asla hak etmiyor. İyi parti ilçe başkanlığı olarak bu sürecin takipçisi olacağımızı tüm halkımızın bilmesini isteriz." şeklinde konuştu.