AKP'li başkanın danışmanının arşivinden AKP'ye hakaretler çıktı

AKP'li başkanın danışmanının arşivinden AKP'ye hakaretler çıktı
Düzce Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Faruk Özlü'nün yeni danışmanı Ercan Katırcıoğlu’nun geçmişteki paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve AK Partili milletvekillerine yönelik ağır ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı...

Düzce Pusula Gazetesi''nin haberine göre, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü''nün çiçeği burnunda yeni siyasi danışmanı Ercan Katırcıoğlu''nun sosyal medya arşivinden dikkat çeken paylaşımlar çıktı.

 

Başkan Özlü, Ercan Katırcıoğlu hakkında, “Düzce’de eğitim ve siyaset camiasının önde gelen isimlerinden Sn. Ercan Katırcıoğlu artık bizimle beraber. Davetimiz üzerine ekibimize katılan Sn. Katırcıoğlu ile birlikte çalışacağız. Siyasal ve sosyal konularda bize danışmanlık yapacak. Hoşgeldin Ercan bey..” ifadelerini kullandı.

Aktif siyasete MHP’den 2014 yılında Belediye Meclis üyesi seçilerek başlayan, partiye ihanet ettiği iddiasıyla MHP’den kovulan, daha sonra İYİ Parti’ye transfer olan, il başkanlığı ve milletvekilliği adayı olduktan sonra İYİ Parti’den de uzaklaştırılan Ercan Katırcıoğlu’nun sosyal medya arşivinde dikkat çeken paylaşımlar çıktı.

Katırcıoğlu’nun arşivinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dan AK Partili milletvekillerine yönelik çok ağır ve hakaret içerikli paylaşımlar çıktı.

Bugün AK Partili Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye danışmanlık yapan Katırcıoğlu’nun geçmişte AK Parti, Emine Erdoğan ve milletvekilleriyle ilgili diğer paylaşımları şöyle: (Not: İmla hataları kendisine ait)

3 ağostos 2002’de idam cezası kalksın diye oy kullanan 375 tane o...çocuğunun Allah belsını versin. İdam kalkmasın diye oy kullanan 125 MHP milletvekili allah sizden razı olsun.”

“Emine Erdoğan kayınvalidesinin cenazesinde giydiği ''''Rahibe Terasa''''kıyafetini çıkarmıştır herhalde.”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ''''Damarlarında asil Türk kanı taşımayanlar'''' tarafından yönetildiği sürece başimıza bu feleketlerin gelmesi kaçınılmazdır.”

“Somali için yaygara kopardınız!.. Yandaşlarınız yalakalarınız ''''ne kadar yardımsever''''olduğunuzu günlerce ''''göbek atarak'''' alladı pulladı.Somali için yırtınanlar şimdi neredesiniz.Bedeni bu topraklarda beyni başka topraklarda olan ŞEREFSİZLER”

''Beraber yürüdük biz bu yollarda'''' diye diye geldiler....''''Beraber YÜRÜTTÜK biz bu yollarda'''' noktasına vardılar.”

“İnsanlar yaptıkları işlerde samimi olmalılar.Emine Erdoğan yardım dağıtırken parmağında 9 bin TL lik yüzük vardı,Ajda Pekkan da aç çocuklara sakız dağıttı. Somali ŞOVUNDA böyle kareler vardı.Allah sizi bildiği gibi yapsın.”

İşte o paylaşımlar: