AKP’li Fakıbaba eleştirdi, İl Sağlık Müdürü görevden alındı

AKP’li Fakıbaba eleştirdi, İl Sağlık Müdürü görevden alındı
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’da sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini belirterek Sağlık Bakanlığı'nı eleştirmişti. Fakıbaba'nın paylaşımının ardından Urfa İl Sağlık Müdürlüğü'ne Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm getirildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş görevden alındı

ODA TV''de yer alan habere göre, AKP Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba''nın sözlerinin ardından harekete geçildi ve Şanlıurfa''nın İl Sağlık Müdürü değiştirildi.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’da sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı eleştirdi. Fakıbaba, kendisinin de bir başhekim ve genel cerrahi uzmanı olduğunu hatırlatarak sosyal medya hesabından şu ifadelere yer şu ifadelere yer verdi:

“Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa''da Sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın Bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın Bakanımızın Şanlıurfa''daki Sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum.”

YENİ ATAMALAR YAPILDI

AKP''li Fakıbaba''nın paylaşımının ardından Urfa İl Sağlık Müdürlüğü''ne Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm getirildi. Görevden alınan Emre Erkuş da Manisa İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Fakıbaba yaptığı paylaşımı sildi.

 

İlgili Haberler