AKP'li belediye "heyecanla bekliyoruz" diye 2 gün önce ilan etti! Kar yağınca sadece kar topu oynayacaklarını zannettiler

AKP'li belediye "heyecanla bekliyoruz" diye 2 gün önce ilan etti! Kar yağınca sadece kar topu oynayacaklarını zannettiler
AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Ocak'ta "Heyecanla bekliyoruz" dediği kar yağışı hayatı felç edince vatandaşlardan tepki yağdı.

Gaziantep''te dün öğle saatlerinde başlayan ve gece boyu devam eden Kar yağışı, hayatı adeta felç etti. 

Yağış nedeniyle yollar kapanınca toplu taşıma araçları seferlerini durdurdu. Kendi araçlarıyla evlerine ulaşmak isteyenler büyük güçlük yaşadı, birçok kişi de yürüyerek evlerine ulaştı. Gaziantep''i komşu şehirlere bağlayan karayollarında ise binlerce vatandaş mahsur kaldı.

"HEYECANLA BEKLİYORUZ" DEMİŞLERDİ

AKP''li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi''nin 17 Ocak''ta yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Karı büyük bir heyecanla bekliyoruz, ama bir taraftan da tedbirlerimizi alıyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz bugünden hazırlıklarını yaptı, kar yağışı başladığında 430 personel ve 102 aracımız yollarda görevinin başında olacak" açıklaması yapılmıştı.

AKP''Lİ BELEDİYEYE TEPKİ YAĞDI

AKP''li belediyenin "Heyecanla bekliyoruz" diyerek önlem aldıklarını açıklamasına rağmen kentte trafiğin felç olmasına tepki yağdı.

Belediyenin 17 Ocak''ta yaptığı paylaşımın altına tepkilerini yazan vatandaşlar mağduriyetlerini dile getirdi.

İşte o tepkiler:

İlgili Haberler