AKP'li Hamza Dağ'dan 2023 çıkışı!

AKP'li Hamza Dağ'dan 2023 çıkışı!
Türkiye'de ekonomik kriz her geçen gün daha da derinleşirken, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan ilginç bir çıkış geldi. Dağ, bilimsel verilerin AKP'nin 2023 ve 2024 seçimlerinde başarılı olacağını gösterdiğini belirtti.

Türkiye'de ekonomik kriz her geçen daha derinleşiyor ve birçok alanda tarihi tabloları ortaya çıkıyor. Ekonomi son üç çeyrekte daralma yaşarken, işsizlik oranı ise yüzde 13 ile tarihi bir seviyeye gelmiş durumda.

Temelinde iktidarın borçlanma ekonomisine dayalı politikaları olan ve bir türlü rayına oturtulamayan ekonomik krizin oluşturduğu olumsuz tablolara rağmen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Bilimsel bilgilere dayanarak söylüyorum, AK Parti 2023 ve 2024 seçimlerinde başarılı olacak" dedi.

İzmir'in Tire ilçesinde AKP Danışma Kurulu toplantısına katılan Dağ, "AK Parti olarak vatandaşların tamamının refah seviyesini artırmayı hedeflediğimizi hep söyledik. Bunu da sadece belli bir kaymak takımının refah seviyesinin artması olarak hiçbir zaman düşünmedik. Bugün birkaç belediye kazanıp, yalılarda toplantı yapıp, gelecekle ilgili plan kuranlar, Cumhurbaşkanlığı hayali kuranlar, Cumhurbaşkanlığı hayali üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine dair planlar kuranlar, biliniz ki Tire'deki köylünün, çiftçinin, memurun hayat seviyesini daha da yükselteyim hayali ile bunları yapmıyorlar. Yine bu hayalleri kuranlar, bugün koltuk sallanıyor şeklinde sözüm ona espri yaparak bir takım mesajlar vermeye çalışanlar, buradaki insanların refah seviyesi artsın hayaliyle bunları yapmıyorlar. Onlar o yalıda o toplantıyı tertip edenlerin geleceğinin planlarını kuruyorlar. Onların gelecek planları içinde bu millet olmadı, bundan sonra da olma ihtimali yok" diye konuştu.

Dağ,  "2023 seçimlerinde de 2024 seçimlerinde de AK Parti yine bu ülkede başarılı olacaktır. Bütün göstergeler bunu gösteriyor." diyerek sözlerini tamamladı.